Először beszélt szakításáról a szép színésznő

Naomi Watts
Vágólapra másolva!
Naomi Watts és Liev Schreiber szeptember végén váltak külön. A King Kong sztárja most megtörte a csendet, és egy ausztrál lapnak nyilatkozott a történtekről.
Vágólapra másolva!

Watts a The Daily Telegraph Australiának elmondta, hogy habár a változás mindig félelmetes, úgy érzi, most jó helyen van az életében.

és csak az a fontos, hogy a gyerekek egészségesek és boldogok legyenek, és hogy jól menjenek a dolgaink" – nyilatkozta a színésznő.

„Úgy gondolom, akár híres vagy, akár nem, az átmeneti időszak mindenképpen félelmetes mindenkinek.

és azon kell tépelődnöd, milyen irányban folytatódnak majd a dolgok" – tette hozzá a 48 éves sztár.

Liev Schreiber és Naomi Watts az idei Velencei Filmfesztiválon Forrás: Tiziana Fabi / AFP

Liev Schreiber – akivel a színésznő 11 évig volt együtt, és ez alatt az idő alatt két kisfiuk is született: a 9 éves Alexander és a hétéves Samuel – egyelőre nem szólalt meg az ügyben. Watts viszont most még azt is elárulta, hogy egyelőre nem tudja, hogy zajlik majd a karácsony a családban.

„Még mindig azt próbálom kitalálni, hogy is legyen idén a karácsony. Mindenképpen haza akartam menni Ausztráliába, de jelenleg egy tévésorozaton dolgozom, a Gypsyn (a szériát jövőre mutatják be a Netflixen – a szerk.), és emiatt elég kevés a szabadidőm" – mondta a sztár, aki a hálaadást egyébként gyerekeivel együtt New York-i tengerparti házukban töltötte, amiről meg is osztott egy vidám képet az Instagram-oldalán.