Tovább bővült a Star Trek színészgárdája

Doug Jones
Vágólapra másolva!
Michelle Yeoh  mellé most két férfit is kapunk: a múlt héten elsőként bejelentett stábtaghoz Doug Jones és Anthony Rapp csatlakozik a most készülő új Star Trek sorozatban, a Star Trek: Discoveryben.
Vágólapra másolva!

Jones (akit A faun labirintusa faunjaként és a Pokolfajzat-filmek Abe-jeként ismerhetünk, de több sorozatban is játszott) Saru hadnagyot fogja alakítani, a Csillagflotta egy tudományos tisztjét, aki – nem túl meglepő módon, hiszen a 192 centi magas színész gyakran alakít maszkban bizarr figurákat – egy idegen fajhoz tartozik. A karakter eddig még nem szerepelt a Star Trek univerzumában.

Doug Jones a tavalyi Comic-Conon Forrás: Joe Scarnici / Getty Images North America / AFP

Rapp egy gombaszakértőt formál majd meg, Stamets hadnagyot, aki szintén a Csillagflotta tudományos tisztje, és a Discovery fedélzetére osztják be. A színészt korábban a Twisterben, a Cool túrában, az Egy csodálatos elmében és a Bohém életben láthattuk.

Anthony Rapp egy 2014-es Broadway-premieren Forrás: Rob Kim / Getty Images North America / AFP

A sorozatot a későbbiekben műsorra tűző CBS Yeoh karakteréről is árult el részleteket: ő lesz Georgiou százados, egy másik űrhajó kapitánya (így – ahogy arról korábban már írtunk, nem állandó, csupán visszatérő szereplője lesz a sorozatnak).

A Star Trek: Discovery egy fiatal fekete vagy latin-amerikai nő személyében még mindig keresi főszereplőjét, de a mostani tájékoztatás szerint a következő napokban további színészekről is lerántják a leplet, így elképzelhető, hogy kiderül végre a központi karaktert hozó szereplő kiléte. Ami már igencsak aktuális lenne, hiszen a széria jövő májusban debütál.