Szépen összekapott Tóth Gabi és Gáspár Laci

Gorbunov Dmitrij
Vágólapra másolva!
Folytatódott az X-Faktor, kiesett Fejes Szandra.
Vágólapra másolva!

Gyakran látványos, de néha kicsit unalmas show-val folytatódott az X-Faktor, a legtöbb emóciót Tóth Gabi és mentortársa vitája hozta. Gáspár Laci addig provokálta az énekesnőt, hogy mondjon már végre szakmai kritikát Szandráról, hogy az végül kifakadt, és közölte, hogy Fejes a korábbi szinthez képest már nem hoz újat, és „elfogyott." Sajnos több heves vita nem volt, inkább csak udvarias elmélkedés – de vicces, hogy pont Gáspár Laci követel szakmai kritikát, aki általában olyanokat mond egy dal után (tagadhatatlan lelkesedéssel), hogy „hú, ezt odatetted, öcsém" vagy „ez nagyon ott volt, tesó."

Két énekes és a csapat könnyen ment tovább, párbajoznia kellett Fejes Szandrának, már nem először, illetve Gorbunov Dmitrijnek. Gáspár Laci szerint mindketten érdekes fazonok, és mindkettőt szeretik majd az emberek, de természetesen Szandra mellett kardoskodott, hiszen ő a mentora. Ugyanúgy Puskás Peti – nem meglepő, hogy saját emberére tett egy voksot.

Gorbunov Dmitrij megúszta Forrás: RTL Klub

ByeAlex szerint Szandra párbajdala nem volt meggyőző. „Nem voltam benne, elveszítettem a közepén" – magyarázta, és Dmitrijt marasztalta. Tóth Gabi szerint a srácnak nagy lett a mellénye, így kellett neki a párbaj, hogy visszatérjen a földre. Végül így is az énekesnőt küldte haza, Gáspár Lacinak így már nem maradt mentoráltja.

Szavazzon!

Ki a kedvenc mentora az X-Faktorban?