Egy héttel a vége előtt kiesett egy esélyes a Való Világból

VV Gina
Vágólapra másolva!
Szürke, semmitmondó játékkal is lehetett milliókat hazavinni az RTL valóságshow-jából, láthatatlan emberként nyert szériát Szabolcs vagy Robin. A gyakran imádkozó, vallásos voltát külsőségekben is kihangsúlyozó Ati is erre játszott, jelentősebb balhék nélkül, elég unalmasan töltötte benn a heteket, de hét nappal a finálé előtt elbukott.
Vágólapra másolva!

A december 4-i párbajon Gina mellett Soma korteskedett, Ati védőbeszédét Dávid mondta el összeszedetten, de addigra már lement a nagy ordibálás a stúdióban: a kihívó taktikája az volt, hogy amint ellenfele beszélni kezdett, ő közbekiabált, mire a másik törvényszerűen és logikusan visszaordított. Ez lázba hozta a stúdióba eljött rokonokat és haverokat, akik a vérszagot érezvén ütemesen skandálni kezdték kedvencük nevét, tárgyakat ütlegelve, tapsolva, úgyhogy Istenes Bence műsorvezető néha saját hangját sem hallotta.

VV Gina némi meglepetésre visszament Forrás: RTL II

60-40 volt az arány a párbaj elején, de szokás szerint csak sziluetteket mutattak. Az állás nem változott fél óra alatt, és mivel Ati meglehetősen szürke figura volt, ki is esett. Gina tébolyult sikolyokat hallatva, ugrálva ünnepelt, a srác nem örült, de udvariasan dicsérte legyőzőjét. „Ilyenkor a legrosszabb kiesni, egy héttel a vége előtt. Próbáltam kedves lenni mindenkivel, ha kellett, megvédtem magam" – mondta, majd pityergett egy sort.

Hétfőn kiválasztás, szerdán kihívás, pénteken párbaj lesz. A finálét vasárnap rendezik a VV8-ban, 36 millió forint értékű nyereményt kap a győztes.