Megnősült a The Walking Dead sztárja

The Walking Dead, Norman Reedus, Steven Yeun
Vágólapra másolva!
A zombis sorozat Glennje, Steven Yeun szombaton vette feleségül barátnőjét, Joana Pak hivatásos fotóst, akivel már régóta együtt vannak. A sógornőnek hála egy képet is láthatunk a nagy eseményről.
Vágólapra másolva!

A ceremóniára Los Angeles egyik gyönyörű, történelmi helyszínén, a Paramour Estate-en került sor, ahol a pár családtagjain és közeli barátain kívül Yeun kollégái is megjelentek.

Ott volt a The Walking Deadből Norman Reedus, Andrew Lincoln, Melissa McBride, Sarah Wayne Callies, Chandler Riggs, Emma Bell és Alanna Masterson is.

A menyasszony Kayce nevű nővére szerencsére kitett egy fotót az eseményről Instagram-oldalára, így mi is megcsodálhatjuk a dél-koreai születésű színész hagyományőrző viseletét és az ara gyönyörű csokrát.

Steven Yeunt (SPOILER!) a zombis sorozat legemlékezetesebb epizódjában (a hetedik évad első részében) írták ki a The Walking Deadből. Új sorozat egyelőre nem szerepel a tervei között, de a jövőben két filmben (egy Mayhem című akciófilmben és Bong Joon-ho új alkotásában, az Okjában), illetve egy animációs filmben is (Chew) látható, illetve hallható lesz.