Terjeszkedik a Sláger TV és a Fishing&Hunting Channel

hal halászat horgászat hal fogyasztás
Tandve, 2016. május 2. Egy nő frissen kifogott apró halakat önt ki szárításhoz a földre terített hálóra Tandve kikötőjében, a nyugat-mianmari Rakhin államban 2016. május 1-jén. A halászat a környékbeli falvak elsődleges bevételi forrása, ahonnan éjjelente több mint száz halászbárka hajózik ki a Bengáli-öböl nyílt vizére. A zsákmányt többnyire szárítással tartósítják, mivel a friss hal nehézkesen szállítható nagyvárosi piacokra a térség elszigeteltsége miatt. (MTI/EPA/Lynn Bo Bo)
Vágólapra másolva!
Újabb 100 ezer háztartásban, már az Invitelnél is látható lesz a Sláger TV.
Vágólapra másolva!

A Tematic Media Group televíziós csatornái közül a Sláger TV és a Fishing&Hunting Channel januártól bekerül az Invitel televíziós műsorkínálatába, így újabb, jelentős számú tévénéző élvezheti a Tematic két csatornájának műsorait.

Forrás: MTI/EPA/Lynn Bo Bo

Előbbin olyan műsorok futnak, mint a Bencze Házhoz Megy, ahol Bencze Attila műsorvezető zenészekkel otthonukban beszélget, vagy a Bajnokok Listája, ahol népszerű sportolók mutatják be kedvenc dalaikat. A Fishing&Hunting Channel pedig egy hobbicsatorna, természeti környezetben forgatott, horgászattal és vadászattal kapcsolatos műsorokat sugároz.