A 100 legjobb nő a tévéből: Gubás Gabi

Gubás Gabi
Vágólapra másolva!
Gubás Gabi jelenleg a Válótársak-ban csavarja el a nézők fejét, természetes szépsége mellett egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül. Ráadásul a hangja is nagyon kellemes, számos szinkronszerep után idén új feladatot is kapott, ő lett az M5 csatornahangja.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez a 65. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Gubás Gabi,

akit jelenleg a Válótársak második évadjában láthatunk Sáfár Zsófiként. Egy korábbi interjúban azt mondta az Origónak, hogy a karakterével hasonló a habitusuk, és Stohl Andrással is egyből megvolt az összhang, így hamar beilleszkedett a sorozat világába.

Gubás Gabi a Válótársak karakterfotóján Forrás: RTL Klub

A Színművészetin 1996-ban végzett, és már abban az évben várta a Radnóti Színház. Később szabadúszó is volt egy ideig, majd a kaposvári Csiky Gergely Színház tagja lett, jelenleg a Tháliát erősíti, hét darabban is láthatjuk ott.

Filmek közül talán a Kalózok-ban volt a legemlékezetesebb, de láthattuk például a Szőke kólá-ban, az Örvény-ben, legutóbb pedig A kőmajmok házá-ban.

Interjú közben Forrás: Gubás Gabi, fotó: Tucsek Tünde

Szinkronizálta már Catherine Deneuve-öt, Holly Huntert, Keira Knightley-t, Catherine Zeta-Jonest, több lemeze is megjelent – főleg gyerekdalokat énekel –, idén pedig az M5 csatornahangja lett.

Imádta, amikor a Paravarieté-ben egy hetvenöt éves öregasszonyt kellett eljátszania, nem is nagyon volt B terve arra az esetre, ha nem veszik fel a Színművészetire. "Azt szoktam mondani, hogy

nekem ez egy terápia. Ezért nem is volt más elképzelésem, amikor ki kellett tölteni azt a bizonyos nyomtatványt, hogy hova felvételizem – de hála istennek, nem is kellett másfelé mennem, mert elsőre felvettek" – mondta az Origónak az említett interjúban.

Terápia neki a színészet Forrás: Gubás Gabi, fotó: Tucsek Tünde

Férjnél van egyébként, két gyerek édesanyja, a családot a Fókusz Plusz egyik adásában is láthattuk – a videó alatt mutatunk még pár képet a színésznőről, gyönyörködjön kedvére!

Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Tuba Zoltán
Fotó: Tuba Zoltán
Forrás: RTL Klub
Forrás: Gubás Gabi, fotó: Tucsek Tünde
Forrás: RTL Klub
Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Zih Zsolt
Forrás: MTI/Kallos Bea