A realizmus és a szürrealizmus csapott össze a Való Világban

Vivi ellenfelet keres
Vágólapra másolva!
Dávid és Vivi párbajozott két nappal a VV8 fináléja előtt, 105 villanap után kiesett Dávid, aki előtte három ellenfelét is kiejtette.
Vágólapra másolva!
Vivi ellenfelet keres Forrás: RTL

48-52-es állásnál slattyogtak ki a stúdióba a párbajellenfelek, majd össze is csaptak verbálisan: Dávid szerint még mindig jobb, ha az okos okoskodik, mint amikor a hülye teszi azt, amúgy pedig a realista ember küzdelmét látja a szürrealizmussal, a Vivien által képviselt álomvilággal. Dávid szerint ő férfi volt, mert nőt mert kihívni, ezen a hebehurgya nő csak kacarászott.

2 nappal a vége előtt nyert Forrás: RTL II

A reklámblokk után sajnos tovább esett az amúgy sem magas szellemi színvonal, Dávid próbált épkézláb mondatokkal vitába szállni Vivivel, aki amúgy párszor szórakoztató volt benn a villában, de a stúdióban nem találta fel magát, gúnyosan vigyorgott, butaságokat beszélt, a végén pedig már azzal támadott, jobb híján, hogy a srác fingja büdös.

Itt a vége Forrás: RTL II

105 napot voltak benn a villában, Dávid három embert ejtett ki két párbajon, Vivien viszont első párbaján vett részt. A rutin, a tapasztalat most nem segített, a srác kiesett, a villa udvari bolondja pedig vígan ugrált, sikítozott, majd ment vissza a falak közé.

Dávid volt a legolvasottabb ember benn ebben az évadban, így a BeleValóban is egészen értelmesen válaszolgatott, eltalálta: hogy benti léte alatt meghalt Castro (csak annyit árultak el neki előtte, hogy egy híres diktátor), Hosszú Katinka újabb aranyainak számát jól becsülte meg, de még Donald Trump győzelmét is bemondta.

Szavazzon!

Ki nyerje a VV8-at?