Darabokra hullott az egykori sorozatszínész élete

Halász Gábor
Vágólapra másolva!
Hoffer Misi egykori alakítója, Halász Gábor a Mokká-ban mesélt a stroke-ról, amit augusztusban kapott. 
Vágólapra másolva!

Halász Gábor úgy véli, egy ilyen helyzetben az emberek – főleg az ismertek – nem szeretnek az állapotukról beszélni, ezért is tartotta fontosnak, hogy meséljen az augusztusban elszenvedett agytörzsi stroke-ról, ezért is állt már nem sokkal az eset után is kamera elé.

Talán nem túlzás azt mondani, hogy az életem legnagyobb feladata volt a majdnem semmiből, arról a bizonyos küszöbről hónapok alatt először felállni, normálisan beszélni, megszólalni és egy csomó létfontosságú dolgot újra megtanulni” – mondta.

Halász Gábor egy 2011-es interjún Fotó: Origo

Szerinte hit nélkül nem lehet nekivágni egy ilyen folyamatnak, először ő is „belesimult a sorsba”, belenyugodott, hogy meg is halhat – arra gondolt, hogy legalább addig szép és izgalmas élete volt, körülbelül három héttel később kezdett csak el küzdeni.

Összességében erősebbé tette a stroke, és azt mondja, teljesen másképp néz az életre, mint előtte. A beszélgetést megnézheti itt:

Halász augusztusban egy borfesztiválon kapott agytörzsi stroke-ot, egy ideig hiába fetrengett a földön, a legtöbben azt hitték, hogy részeg, de aztán szerencsére kapott orvosi segítséget.