Durva, homofób levele miatt rúgtak ki egy rádiós műsorvezetőt

TCA Tour Cable - Day 3 5110526
LOS ANGELES - JULY 23: Actress Susan Olsen of "Brady Bunch" speaks with the press at the TCA Tour Cable at the Century Plaza Hotel on July 23, 2004 in Los Angeles, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images) *** Local Caption *** Susan Olsen
Vágólapra másolva!
Susan Olsen rádiós műsorvezető egy durva levélben osztotta ki meleg kritikusát, de ő járt pórul, kirúgták az adótól.
Vágólapra másolva!

Egy nyíltan meleg színész, Leon Acord az LA Talk Radio vendége volt, ez után írt egy Facebook-posztban az egyik műsorvezetőről, Susan Olsenről: szerinte a nő felháborító álinformációkat, hazugságokat terjeszt, ami nemcsak szakmaiatlan, de veszélyes is:

A The Brady Bunch egykori gyereksztárjaként is ismert Olsen egy dühös magánlevélben válaszolt, vesztére viszont Acord erről is kitett egy – azóta már eltávolított – screenshotot.

"Helló, te kis punci" – kezdődött a levél, majd a műsorvezető gyávának nevezte Acordot, amiért személyesen nem mert vele konfrontálódni, csak a Facebookon posztolt. "Te vagy a legnagyobb buzi a világon, a legnagyobb punci, még az én farkam is nagyobb a tiédnél" – gyalázkodott, majd azzal zárta a levelét, hogy reméli, a férfi lassan és kínok között fog találkozni a végzetével.

Susan Olsen 2004-ben Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Frederick M. Brown

Az LA Talk Radio azonnal kirúgta Olsent, szerintük megengedhetetlen, a csatorna szellemiségével összeférhetetlen a gyűlöletbeszéd.