Bejött, amiben Kőhalmi Zoltán soha nem hitt

Kőhalmi Zoltán
Vágólapra másolva!
13 évesen már humoristának készült, de nem tudta volna elképzelni, hogy kiáll száz ember elé sztorizni. Mi van a felszín mögött?
Vágólapra másolva!

Gyerekként sokat rajzolgatott órán, a pad alatt jeleneteket írt, fejben humoristának készült 13 éves korától kezdve, a Holló Színház nagy rajongója volt egy darabig – utána felfedezte a Monty Pythont. Az iskolában jó tanulónak könyvelték el, de ezt főképp annak köszönhette, hogy okosan és fegyelmezetten nézett, és ráadásul szemüveges volt: „Semmi esélyt nem láttam a színpadra, visszahúzódó ember voltam” – emlékezett.

Forrás: Viasat3, Birtalan Zsolt

„A megszokások embere vagyok. Ugyanoda parkolok, ugyanazt eszem. Hétfőn rántott sajt és tonik volt mindig a menüm, öt éven át. Végül nagy gyötrelemmel kértem egy marhapörköltet, a kollégák meg le is fényképeztek” – mesélte Kőhalmi Zoltán a Lakástalkshow-ban. Szokásai, ismétlődő dolgai miatt nem tartja magát unalmas embernek, sőt, úgy véli, nem is lehet könnyű vele élni.

Forrás: Viasat3, Birtalan Zsolt

„Az őszinteségről szól a színpad. Ha valóban sikerül magamról beszélni, és nem egy kitalált hülyeségről, akkor jó. A nézők amúgy sokkal jobb embernek gondolnak, mint ami vagyok. A tévé mindig a jobb, vicces oldalunkat mutatja” – vélekedett. A vele készült Lakástalkshow-adás hétfő este lesz a Viasat3-on.