Ünnepi arculattal, dupla Várkonyi Andreával készül a TV2-csoport

2016.12.13. 20:15

Országos premierekkel, mozifilmekkel és a sajátgyártású tartalmak ünnepi adásaival készül a TV2.

December 24-én a TV2-n debütál a Hófehér és a vadász, melyben Kirsten Stewart és Charlize Theron csapnak össze, de A Madagaszkár-pingvinek és a karácsonyi küldtetés is színesíti a választékot. December 25-én országos premiert kínál a csatorna, Robin Williams utolsó filmszerepével jön az Éjszaka a múzeumban 3: A fáraó titka című családi mozi. Évek után először visszatér a Bunyó karácsonyig című film, képernyőn lesz a Jégkorszak: Állati nagy Karácsony és a Shrek filmek - közölte a csatorna.

Többször is látható lesz ShrekForrás: AFP

Az év utolsó napján az Aktív speciális adással jelentkezik, jönnek a régi klasszikusok a Retró Buék - ban, a Kapsz egy fülest! best of adással búcsúztatja 2016-os évet.

Érkezik a Super TV2-re a Gagyi mami, a Télapu,a Marley meg én, a Mozi+ -on karácsonykor ismét a világ megmentésére indul a 007-es ügynök, hiszen jön az Aranyszem, A holnap markában, A világ nem elég és a Halj meg máskor. Szenteste pedig egy országos premierrel folytatódik a kém-sztori, Kingsman: A titkos szolgálat című akcióvígjáték Colin Firth és Samuel L. Jackson szereplésével.

A premierek sora a Prime-on is folytatódik, december 26-án egy családi vígjáték a Boldog Karácsony lesz képernyőn, de látható lesz az Alvin és a mókusok 1-2-3, A szuper exnőm, a Míg a jackpot el nem választ, A kölyök Bruce Willis-szel, és a Hat nap, hét éjszaka.

A sajátgyártású műsorok ünnepi kiadással vagy speciális adással jelentkeznek az év utolsó napjaiban. A FEM3-on a Micsoda nők! két extra epizóddal jelentkezik: december 24-én, a férjek és a gyerekek is a vendégek soraiban foglalnak helyet, míg december 31-én sztárparádéval kedveskedik majd a női talkshow.

Várkonyi Andrea műsora különkiadással lesz képernyőnForrás: tv2

A Zenebutik csatornán André Rieu, valamint Márió karácsonyi koncertje gondoskodik az ünnepi hangulatról. Emellett a szórakoztató zenei műfaj kedvelőinek külön blokkal készül a Dáridó Klub, a Dáridó Anno, a Zeneexpressz és a Best of Fásy mulató is - írják.

Ebben az időszakban ünnepi arculatot kapnak a csatornák, a TV2, a Super TV2, a Mozi+, a Prime, a Kiwi TV és a HUMOR+.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK