Pachmann Péter: Lemaradtam egy nagyon fontos pillanatról

Pachmann Péter
Vágólapra másolva!
Még ősszel kérte a TV2-t, hogy ne kelljen minden hétvégén és ünnepnapokon esti hírműsorban lennie, több időt szeretne családjával tölteni.
Vágólapra másolva!

„Nagyon fárasztó volt 19 éven át, szinte minden hétvégén és ünnepnapon este hírműsort készíteni. Karácsonykor is általában este nyolc után értem haza, amikor már mindenki megette az ünnepi menüt. Tavaly volt egy komoly pillanatom, későn értem haza az adásból, így a kislányomról is lemaradtam, hogy látja meg életében először a karácsonyfát" – mondta az Origónak Pachmann.

Pachmann Péter Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Természetesen maradok a cégnél, ugyanabban a szobában fogok dolgozni, mint eddig. Kilenc éve vagyok a Mokkában is, de most dupla annyit leszek a reggeli műsorunkban. Jó kis műhely, ott élőben kell információkat kicsikarni emberekből, egészen más helyzet, mint Tényeket vezetni. Azért a Tények nagy szerelem volt, nem lettem volna ott különben közel két évtizedet" – tette hozzá.

„A Mokkát mindig szerettem, bár felkelni már nem annyira. Négy óra húsz körül kell kelni a mokkás hétköznapokon, háromnegyed hatra pedig illik benn lenni. Előző este mindig átküldik az adásmenetet, akkor kell felkészülni, intenzív munka ez is" – vélekedett Pachmann Péter.

A TV2-es változásokról itt olvashat.