Ki nyerje az X-Faktort?

Tóth Gabi turbános dominának öltözött, Tóth Gabi, turbán, domina X-Faktor
Vágólapra másolva!
December 17-én véget ér a hatodik X-Faktor, Opitz Barbara, Mata Ricsi és Gorbunov Dmitrij van még versenyben. Szavazzon: ki vigye el a fődíjat?
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor 2010-ben indult itthon, és egy darabig úgy tűnt, itt is csak fiú nyerhet, mint a Való Világban, de Danics Dóra végül behúzta a negyedik évadot, Tóth Andi pedig az ötödikben diadalmaskodott. A 2016-os évad előtt az RTL szerint soha nem látott hosszúságú, alapos casting volt, mégis ez lesz a legrövidebb szezon: nincs kétnapos döntő, és az elején párosával estek ki a versenyzők, tehát élő show-ból kevesebb volt, mint korában.

Három helyen mentorcsere is volt, az idei évad amúgy látványosan fiatalított, ki is mondták a készítők, hogy a weben lógó, tartalmat más platformokon fogyasztó tinédzsereket akarják visszaültetni a tévé elé.

Tóth Gabi Forrás: RTL Klub

Ha Opitz Barbara nyer, akkor Tóth Gabi mentor örülhet, de jelenleg a legsikeresebb a négy felkészítőből Puskás Péter, neki még két versenyzője is reménykedhet a győzelemben. A show szombat este lesz, fellépnek a mentorok, külön-külön, színpadon lesz Tóth Andi is. Most pedig szavazzon:

Szavazzon!

Ki nyerje a 2016-os X-Faktort?