Döntőjéhez ért Az év háziasszonya a TV2-n

2016.12.17. 11:37

Dancs Annamária, a Budapesti Operettszínház énekese, színésze, és Andor Éva, a TV2 műsorvezetője jutott a fináléba, amely vasárnap 10.15-kor lesz képernyőn.

Döntő adásához ért Az év háziasszonya második évadja a TV2-n: ez a széria 2016 novemberének elején indult. A leírás szerint „ismert és népszerű hölgyek versenyeznek egymással, hogy bizonyítsák rátermettségüket a különböző házimunkák területén. Minden adásban ketten versenyeznek az idővel és egymással a feladatok során, hogy elnyerjék Az Év Háziasszonya címet, így ők legyenek a sütés-főzés, a vásárlás, a takarítás vagy akár a barkácsolás mesterei."

Andor ÉvaFotó: Hirling Bálint - Origo

Az első évadot Kovács Lázár vezette. A verseny kieséses rendszerű, az első négy adás továbbjutója két elődöntőben, majd a két elődöntőt megnyerő szereplő a döntőben küzd a végső győzelemért. Kovács Lázár nem csak műsorvezető volt, ő zsűrizte a feladatokat, a gasztronómiai fordulóban ő döntött, hogy kinek a főztje sikerült jobban.

Az első évadban olyan ismert nők szerepeltek, mint Keleti Andrea, Molnár Andrea, Polyák Lilla, Fésűs Nelly, Madár Veronika, Cseke Katinka, Kulcsár Edina és Lipcsei Betta. 

Dancs AnnamariForrás: tv2

Ebben az évadban olyan szereplői voltak a vetélkedőnek, mint például Singh Viki, Veres Mónika „Nika" énekesnők, Kárpáti Rebeka, Legerszki Krisztina, a Jóban Rosszban szereplői. A főzős-bevásárlós-takarítós realityt Keleti Andrea vezette, a versengés során Andor Éva, a TV2 Tények című hírműsorának műsorvezetője és Dancs Annamária, a Budapesti Operettszínház énekesnője jutottak a fináléba.

Itt az előzetes:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK