2017-ben lesz egy tökéletesen esélytelen mentor a hazai X-Faktorban

mentor, Tóth Gabi, énekesnő, X-Faktor
Vágólapra másolva!
Jövőre is jön vissza a show, úgyhogy visszanéztünk egy kicsit, melyik kategóriával lehet nyerni. Hatból háromszor a 25 fölöttiek kategóriájával nyert az épp aktuális mentor, csapattal még nem sikerült, sőt, a top 3-ba sem nagyon férnek be.
Vágólapra másolva!

Csapattal továbbra sem sikerült nyernie senkinek itthon az X-Faktorban, pedig lement hat évad, egyszer igazán befutó lehetett volna egy együttes – de általános vélemény szerint egy átlagos tévéző nem tud annyira azonosulni egy zenekarral, több emberrel, mint amennyire képes megkedvelni egy énekest, énekesnőt, vagy együtt érezni vele a sztorija miatt (például háború Ukrajnában, Dmitrij esetében).

Forrás: Rtl Klub

Idén a top 3-ba sem jutott csapat: ez a hőstett igazából egyszer sikerült csak, 2013-ban, a ByTheWay-nek, de akkor is úgy, hogy egyszer már kiestek, de visszahozta a legényeket a produkció. Valószínűsíthető tehát, hogy aki 2017-ben az együtteseket kapja, munka nélkül marad az utolsó két-három hétre. Kevesebb dicsőség, több szabadidő.

Legutóbb kétszer a lányok kategóriával nyert a mentoruk, Danics Dóra viszont már a „25 fölöttiek” kategóriában indult és ünnepelt a végén. Hatból háromszor nyertek 25 év fölöttiek, egyszer a fiúk, kétszer a lányok kategória versenyzője lett a befutó. A legsikeresebb mentor Geszti Péter, két győzelemmel, de egyben ő volt a legtöbb évadban is, négy szezonban próbálkozott.