ByeAlex: Mindenki ellenem volt, lehordtak mindenféle mocsoknak

ByeAlex Interjú Márta Alex Zenész zeneszerző Énekes
Vágólapra másolva!
Az X-Faktor mentora, ByeAlex, közösségi oldalán foglalta össze a 2016-os évet, úgy érzi, kiérdemelte a sikereket, azt pedig nem gondolta volna, hogy ilyen jól kijön Tóth Gabival.
Vágólapra másolva!

"Ez a 2016-os év nekem karrierben igen erős volt. Sokszor azt érzem, hogy nem érdemlem meg, és ez talán így is van: meg ugyan nem érdemlem, de kiérdemeltem, azt hiszem" – kezdte a bejegyzést.

Amikor évekkel ezelőtt feltűnt A Dal-ban, sokan nem szerették, nehezen fogadták el az emberek, erre így emlékszik vissza: "Emlékszem, az elején mindenki ellenem volt, lehordtak mindenféle mocsok szarnak, mert megnyertem A Dalt, meg voltam az Eurovízión. Hogy szar énekes vagyok, hogy nézek ki, milyen rossz a dalom. Hogy voltak klubok, ahol nem léphettem fel, mert azt mondták, hogy tévés arc vagyok, és azokra csak az idősek meg a gyerekek kíváncsiak."

ByeAlex üzent a mentoroknak Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Üzent a mentoroknak és Istenes Bencének, Tóth Gabiról nem hitte volna, hogy ilyen jól kijönnek majd.

"Gáspár Laci, te a legnagyobb vagy, hozzád képest én se tudok semmit! Puskás Peti, »csodálatos mentorom«, te meg a legnagyobb rocksztár vagy, akit valaha ismertem, mert rólad és a történeteidről már most lehetne egy 1000 oldalas kötetet írni. És

De amit te mutattál nekem azzal kapcsolatosan, hogy mit kell tudnia egy énekesnek a színpadon, az egyszerűen lenyűgözött! Istenes Bence, nélküled kevesebb lett volna az életem ezekben a hónapokban" – írta.