Mata Ricsi: Hosszú percekig csak sírni tudtam

Mata Ricsi
Vágólapra másolva!
Mata Ricsi a második helyen végzett szombat este az X-Faktor-ban, a fináléban nem szerepelt túl jól, de úgy érzi, helye van a pályán, szeretné, ha még hallana róla a közönség. Szüleit még jobban megviselték a kritikák, mint őt, a kommentekkel, beszólásokkal nem foglalkozik, a második hely pedig nem viselte meg annyira, mint mikor először kiesett a műsorból.
Vágólapra másolva!

Teljesítménye alapján mentora, Puskás Peti, nem vitte volna magával első körben az élő adásba, de aztán Petics Kristóf kizárása után úgy alakult, hogy helyet kapott a legjobb tizenkét énekes között. "A legnagyobb mélypont az volt az elmúlt hetekben, mikor a Mentorházban Puskás Peti azt mondta, hogy nem visz magával az élő show-ba. Hosszú percekig csak sírni tudtam, nagyon el voltam keseredve."

Mata Ricsi kapott egy második esélyt Forrás: RTL

Úgy érzi, tudott élni a második eséllyel, sokat adott neki a műsor. "Azt hiszem, én nyertem ezzel a legtöbbet, hiszen sokkal alázatosabb és kitartóbb lettem ennek köszönhetően. Nagyon jó érzés volt látni azt, hogy ennyien szeretnek, hogy hétről hétre párbaj nélkül mehettem tovább. A legszebb emlékem az elmúlt hetekből az, mikor eljött hozzám Peti Igricire, és közölte, hogy mégiscsak együtt fogunk dolgozni az X-Faktor élő show-jában" - mesélte az Origónak.

Az éneklést nem akarja abbahagyni, de egyelőre a tanulásra koncentrál, be akarja fejezni az iskolát. "Konkrét terveim még nincsenek, de nyitott szemmel járok majd, és megragadok minden lehetőséget, hogy sikeres énekes válhasson belőlem.

sőt, boldog vagyok, hogy eljutottam a fináléig. Az idei mezőny legfiatalabb versenyzőjeként, ráadásul úgy, hogy később csatlakoztam a versenytársaimhoz. Nekem ez nagy dolog, és kellő löketet adott ahhoz, hogy megtegyek mindent annak érdekében, hogy még halljon rólam a közönség."

Elfogadta, hogy beszélnek róla

Kezdetben furcsa volt, ha találkozott egy róla szóló cikkel vagy találkozott egy-egy véleménnyel a szombati műsor után, de kezdi megszokni, hogy foglalkoznak vele az emberek. "Érdekes volt, hogy véleményt írnak rólam a képernyőn látottak alapján olyan emberek, akik nem is ismernek. Nem megszoktam, hanem inkább elfogadtam, hogy van ilyen is, ez hozzátartozik ahhoz, ha az embert látják a tévében. Már nem olvasok kommenteket, azoknak a véleményére hallgatok, akik mindvégig mellettem álltak a műsor előtt és alatt is."

Mata Ricsi és Puskás Peti Forrás: X-Faktor

Több lap is foglalkozott azzal, hogy édesapja a negatív kritikák miatt kiakadt, és nem értett egyet a mentora véleményével sem. "Mint minden szülő, édesapám is a legjobbat akarja nekem, félt engem. Őt talán jobban is megviselték a kritikák, amelyeket a színpadon kaptam, mint engem" - mondta.