Szépek és ötletesek 2016 legjobb tévéreklámjai

Audi reklám 2016
Vágólapra másolva!
Az Adweek nevű reklámos szaklap összeszedte 2016 tíz legjobb reklámját, egy Michael Phelpsszel készült kisfilmet tettek az első helyre.
Vágólapra másolva!

Az Adweek listázta az idei év legjobb reklámjait, vicces, vagány és megható kisfilmek is vannak közöttük, az első egy szépen fényképezett alkotás Michael Phelpsszel.

A videó alapvetően az Under Armour nevű, sportruházatot forgalmazó céget reklámozza, közben viszont az élsportolók magányosságáról szól, akik minden mást félretesznek az életükben a sportsikerekért:

A második helyet az Audi több síkon értelmezhető reklámja szerezte meg, egy visszafele lejátszott harcot látunk egy férfi meg egy nő között, akik mindent megtesznek azért, hogy ők parkolhassanak le az autógyár új modelljével.

Miután a kisfilm láthatóan egy elnökválasztási helyszínen játszódik, akár Trump és Clinton párharcaként is felfogható, főleg hogy a végén ez a felirat áll: "Válasszuk meg bölcsen a következő vezetőt" – sofőrt vagy az ország élén álló embert:

A dobogó harmadik helyére felfért még a Nike Da Da Ding című reklámja, amely az indiai nők mellett is állást foglal azzal, hogy testmozgás közben mutat be közülük többet – az országban ugyanis hagyományosan nem nézik jó szemmel, ha a nők sportolni kezdenek.

2016 legjobb reklámjai között akad a H&M-nek, a Kenzónak, az Old Spice-nak is hirdetése, a teljes tízes listát itt tudja átböngészni.