Alakul a Fargo harmadik évadja

Ewan McGregor
Vágólapra másolva!
Impozáns lesz a Fargo harmadik évadjának színészgárdája, többek között Ewan McGregor, David Thewlis, Michael Stuhlbarg, Shea Whigham alkotják.
Vágólapra másolva!

Bejelentették, hogy legújabban Michael Stuhlbarg, Shea Whigham, Scoot McNairy, Karan Soni, Fred Melamed és Thomas Mann csatlakozott a Fargo harmadik évadjának szereplőihez – előbbi kettőt már egy másik sorozatban, a Gengszterkorzó-ban is láthattuk együtt.

Azt már korábban lehetett tudni, hogy a főszerepet Ewan McGregorra osztották, akinek ez lesz az első komolyabb tévés munkája, ráadásul egyből két karaktert játszhat el, miután egy ikerpárt alakít.

Ewan McGregor lesz a két főszereplő Forrás: AFP

A napokban jelentették be David Thewlis (a Harry Potter-filmek Remus Lupinja) csatlakozását, de rajta kívül Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead és Jim Gaffigan is benne lesz a jövőre érkező folytatásban.

A Fargo a mostanság divatos antologikus sorozatok közé tartozik, minden évadra új szereplőkkel és történettel állnak elő az alkotók, a harmadik szezon cselekményéről egyelőre annyit tudni biztosan, hogy 2010-ben fog játszódni.