Heti nézettség: Hogy ment huszadszorra a Reszkessetek, betörők?

Reszkessetek betörők
Az RTL Klub idén is hálás lehet Kevin McCallisternek
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub idén is hálás lehet Kevin McCallisternek, a Reszkessetek, betörők! két része is egymillió fölötti nézőszámot hozott a csatornának. A nézettségi verseny harmadik helyét a Neveletlen hercegnő szerezte, de az ünnepek alatt népszerű volt a Jégvarázs is a teljes lakosság körében.
Vágólapra másolva!

December 24. és 26. között három műsor is egymillió fölötti nézőszámot produkált az RTL Klubon, a Reszkessetek, betörők! első részét 1 millió 216 ezren nézték, a másodikat 1 millió 72 ezren. A harmadik helyen a Neveletlen hercegnő végzett a teljes lakosságban, 25-én 1 millió 12 ezren választották ezt a filmet az RTL Klubon.

A negyedik hely a Jégvarázs-é, az ötödik a Híradó-é, a hatodik pedig a Keresem a családom-é lett a teljes hetet tekintve.

Az RTL Klub idén is hálás lehet Kevin McCallisternek Forrás: Home Alone

A Barátok közt az ünnepek alatt a hetedik helyre csúszott, a TV2 a nyolcadik helyen tűnik fel először a Tények-kel.

Mutatjuk az elmúlt egy hét húsz legnépszerűbb műsorát, mindegyik a legnézettebb adásával szerepel:

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

A csatornák versenyéből az RTL Klub került ki győztesen 13,2 százalékkal az 51. héten, második a TV2 lett 9,3 százalékkal, a harmadik helyen pedig a Duna TV végzett 5,3 százalékkal a teljes lakosság körében. A legnézettebb csatornák listáját a Super TV2, a Viasat 3 és az ATV zárja.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

18-49

A 18-49-es célcsoportban is a Reszkessetek betörők! volt a legnépszerűbb, az első részt 607 ezer, a másodikat 487 ezer ilyen korú néző követte. A harmadik helyen a célcsoportban a Jégvarázs végzett, negyedik a Neveletlen hercegnő, ötödik a Reszkessetek betörők 3. lett.

A csatornák toplistáján az RTL Klub áll az első helyen 14,3 százalékkal, a második helyen a TV2 szerepel 6,7 százalékkal, a harmadikon a Mozi+ 5,1 százalékkal.

A 18-59-es célcsoportban december 24. és 26. között a kábelcsatornák közül a Mozi+ nyerte a teljes napot mindhárom célcsoportban, főműsoridőben. A legnézetebb film a hatvan éven aluliak körében az Úszó erőd volt, a 18-49-es célcsoportban pedig a Nagyfiúk 145 ezer nézővel.