Fontos feladatot kapott édesanyja halála után Carrie Fisher lánya

Carrie Fisher, Billie Lourd
Vágólapra másolva!
Billie Lourd a néhai színésznő kiskutyájáról fog gondoskodni, egy Gary nevű francia bulldogról, akit Fisher először terápiás célból szerzett be.
Vágólapra másolva!

Mint azt megírtuk, Carrie Fisher december 27-én vesztette életét, miután négy nappal azelőtt szívrohamot kapott egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőjáraton.

A Gary nevű kis kedvenc eredetileg azért volt a színésznő oldalán, mert mániás depresszióban szenvedett, és a kutyus része volt a terápiának. Az összes útjára elkísérte a sztárt a világ minden tájára, és az utolsó percig az oldalán volt. Az állatnak saját Twitter-oldala is van, ahol ő is megemlékezett szeretett gazdájáról.

A szintén színésznő Billie Lourdnál (a Star Wars – Az ébredő Erőben és a Scream Queens: Gyilkos történetben is láthattuk) jó kezekben lesz a bulldog, hiszen neki magának is van egy ugyanilyen fajtájú kutyusa, és az Instagramra kirakott fotók tanúsága szerint többször vendégül látta már otthonában Garyt, és a két állat jól kijött egymással.

Fisher, Lourd és Gary idén nyáron Forrás: Richard Goldschmidt / Citizenside

Lourd egyébként kétszeresen is gyászol, hiszen mindössze egy nappal Fisher halála után nagymamája, Debbie Reynolds, az Ének az esőben sztárja is életét vesztette: stroke-ot kapott, miközben lánya temetését szervezte.