Őszintén beszélt depressziójáról a Kegyetlen játékok sztárja

Ryan Phillippe
Vágólapra másolva!
Ryan Phillippe a People magazinnak tárulkozott ki: a boldog időszakok mellett arról is mesélt, hogy élete során többször küzdött már depresszióval.
Vágólapra másolva!

A sztár nemrégiben Shooter című tévésorozatával tért vissza a munkához, ám előtte egy darabig kevesebbet dolgozott, hogy gyerekeire, az exfeleségétől, Reese Witherspoontól született, jelenleg 17 éves Avára és a 13 esztendős Deaconre, illetve a volt barátnőjétől származó ötéves Kailanira koncentrálhasson.

Ryan Phillippe a Shooterben Forrás: USA Network

„Sokkal nagyobb békét éltem meg akkor, mint korábban, amikor fiatalabb voltam. Nehezebb volt megküzdenem a depresszióval, amikor a húszas-harmincas éveiben jártam. Kerestem a módját, hogy egészségesebb legyek, mint fiatalon, sokat olvastam a témáról és keményen dolgoztam magamon" – árulta el a 42 éves színész.

„Most boldog vagyok. Ez nem volt mindig így, szóval remélem, folytatódik ez az állapot.

hogy mindez elmúlik, és hogy nem kell, hogy ez határozzon meg téged, hiszen meg tudod találni a módját annak, hogy boldogulj és jobban érezd magad" – tette hozzá Phillippe.

Forrás: Rachel Murray / Getty Images North America / AFP

A színész azt is elmondta, hogy habár mindig is meglesz benne ez a fajta érzékenység, ami a kedélybetegségre hajlamosítja, ma már egy „jó, boldog és egészséges helyen" érzi magát az életében, és bizakodva tekint a jövőbe: sok helyre el akar utazni és sok mindent meg akar még tapasztalni.