Bódi Sylvi fürdőruhás képpel, Dér Heni nagy bejelentéssel köszöntötte az új évet

2017.01.01. 13:00

Dér Heni és Varga Viktor szerelmes üzenettel, Istnes Bence nosztalgiával, Fördős Zé és Wossala Rozina pedig külföldön ünnepelte a szilvesztert. A hírességek az év utolsó napján sem hagyták cserben a követőket, a közzétett fotók és üzenetek közt szemezgettünk.

"Győzött a Szerelem! Vége az ádáz küzdelemnek az agy és a szív között...a csoda tovább él, bár eddig is csak altattuk. Ezzel az informacioval szeretnénk Boldog Új Évet kívánni nektek és magunknak" -. írta oldalára Varga Viktor, aki kibékült exével,Cinthya Dictatorral, közös képet is mutattak.Szintén szerelmes poszttal ünnepelt Dér Heni, aki korábbi barátjával jött össze újra, a bejelentésre több száz kedvelés érkezett pár óra alatt.

Forrás: Facebook

 A konyhafőnök két zsűritagja is külföldön ünnepelt, Fördős Zé Vietnámból üzent a követőknek: "Kedves barátaim, én innen Vietnámból, egy tengerparti grillpartiból kívánok boldog új évet mindannyiótoknak!! Köszi mindenkinek, hogy néztek, követtek, olvastok és hogy főzitek a receptjeinket, nélkületek nem lett volna az igazi az elmúlt egy év! Jövőre találkozunk, sok recept és rengeteg új ötlet van a tarsolyomban, csak figyeljetek!". Wossala Rozina Amerikában töltötte az év utolsó napját, a helyiknek lencsével készült.

Oláh Gergő gyerekeivel készített közös fotót a fellépése előtt, a rajongóknak pedig azt írta: "Jó év volt ez a 2016, boldogan búcsúzom tőle és boldogan, izgatottan várom a 2017-es év csodáit."

Forrás: Oláh Gergő

Bódi Sylvi szörfös képet posztolt, a nosztalgia mellé azt írta: "Ez a 2016-os év nagyon sok élménnyel és utazással ajándékozott meg. Alig várom, hogy újra vizen lehessek és újabb hullámokat hódíthassak meg!"

Forrás: Bódi Sylvi

Rékasi Károly és Pikali Gerda közösen üzent: "Örömmel és boldogsággal teli, sikerekben, egészségben gazdag új esztendőt kívánunk!", Várkonyi András és Nagy Alexandra pedig ezzel a képpel kívánt boldog új évet.

Forrás: Nagy Alexandra

Liptai Claudia így üzent kedvelőinek: "Hihetetlen, hogy eltelt megint egy év. Nekem életem egyik legmeghatározóbb élményét adta: a kisfiamat. És mellette még számtalan fontos dolgot. A kislányommal az élményeket akit már 10 éve ismerhetek. A szerelem erősödését és a barátságaim elmélyülését, tőletek pedig egyre több szeretetet. Azt hiszem négylevelű lóhere nélkül is nagyon szerencsés vagyok. Úgyhogy emelem a gyerekpezsgős poharam mindenkire! Mert élni, szeretni, és enni jó!"

Istnes Bence úgy érzi, ez volt élete legszebb éve: megszületett a kisfia, több műsort is vezetett az RTL Klubon és az RTLII-n, és több külföldi útja is volt. "Köszönöm Nektek, h itt vagytok velem és mindent együtt élünk át" -írta a képek mellé. Nádai Anikó egy szelfivel kívánt mindent jót az új évre:

Forrás: Nádai Anikó

Dobó Kata az év utolsó napján is játszott, egy képpel azért ő is boldog új évet kívánt két előadás között: "Nehezítő körülmény egy kis láz, de kicsire nem adunk! Szeretlek titeket, és köszönöm, hogy velem voltatok 2016-ban is! Békességet, egészséget, boldogságot a 2017-es esztendőre!"

Forrás: Dobó Kata

Ábel Anita hossszabban üzent: "Először is szeretném megköszönni, hogy 2016-ban velem voltatok, vagy itt, vagy a tévé előtt, vagy a színházban! Szívemből kívánom, hogy mindenkinek olyan 2017-es éve legyen, amilyet megálmodott, eltervezett! Hiszek a mondásban, hogy az vagy, amit megeszel, az vagy, amit cselekszel...de azt is hozzátenném, az IS vagy, amiben hiszel. Én nagyon hiszem, hogy jó lesz a 2017-es év."