Magyar szépség is lehet az év playmate-je

mihalik
Vágólapra másolva!
A Playboy oldalán már lehet szavazni arra, hogy ki legyen a 2017-es év playmate-je, Mihalik Enikő is az esélyesek között van.
Vágólapra másolva!
Forrás: Instagram / Mihalik

A Playboy olvasói 2017 playmate-jét a tavalyi év tizenkét szépsége közül választhatják ki, és miután 2016-ban Mihalik Enikő volt Miss December, ő is szerepel a jelöltek között.

Forrás: Instagram / Mihalik

Bár a többi hölgy is igen dekoratív, mi már leadtuk a szavazatunkat Enikőre – ezt ön is megteheti ezen az oldalon, ha az utolsó kép alatt a "Vote now"-ra kattint, majd megadja az e-mailcímét, illetve megerősíti, hogy elmúlt már 21 éves. A szavazás állása sajnos ez után sem bukkan elő, így azt egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy a magyar lány hol áll a versenyben.

Mihalik Enikő egy idei rendezvényen New Yorkban Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

A Playboy adatlapjáról többek között az is kiderül Enikőről, hogy Békéscsabán született, és bár szeretettel emlékszik Magyarországra, azért nem bánja, hogy felfedezték és New Yorkban folytathatta a karrierjét.

Forrás: Instagram / Mihalik

Vonult már fel a Victoria's Secret híres divatshow-ján, Naomi Campbell-lel is szerepelt már egy címlapon, olyan cégek és magazinok dolgoztak vele, mint a Vogue, a Max Mara, a Gucci vagy a Harper's Bazaar. A Playboy decemberi képeit itt nézheti meg róla.