Tóth Gabi alkotói szabadságra vonul

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Egy ideig nem lép fel közösen a Sister Act, vagyis Tóth Vera  és testvére – Tóth Gabi alkotói visszavonulása, televíziós és színházi munkái miatt döntöttek így.
Vágólapra másolva!

Tóth Vera közölte a hírt a rajongókkal, hogy egy ideig nem lép fel testvérével, elmaradnak a Sister Act koncertjei. Elsősorban Tóth Gabi televíziós és színházi munkái miatt döntöttek így, de, mint írja, alkotói szabadságra is szükség van, hogy egy előadó megújulhasson.

Egy ideig nem lesz közös fellépés Forrás: Tóth Gabi / Facebook

"A Sister Act műsor 2017-ben Gabi húgom televíziós színházi elfoglaltságai, stílusváltása, alkotói elvonulása miatt bizonytalan ideig szünetel az Orfeumban. Ezen feladatok nyomán kialakult kötelezettségei miatt már a január 31-re meghirdetett koncerten való fellépést sem tudja vállalni, így a Sister Act műsor helyett az én koncertjeim kerülnek megrendezésre, vendégművészekkel! Megértéseteket köszönöm, és sajnálom, ha szomorúak vagytok emiatt. Igyekszünk a jövőben még szebb, jobb, még igényesebb műsorokat színpadra vinni. Ehhez néha el kell vonulni, meg kell újulni! Gabi is ezt teszi most! Helyesen teszi" – írta.

Tóth Gabi Totova néven lép majd fel A Dal-ban, Hosszú idők című dala bekerült a legjobbak közé, akár ő is kijuthat az idei Eurovíziós Dalfesztiválra.