Bizonytalan a Szívek szállodája jövője

Szívek szállodája, Gilmore Girls: A Year in the Life
Vágólapra másolva!
Ellentmondásos hírek érkeznek a Szívek szállodája háza tájáról, még mindig nem tudni, hogy a feltámasztott széria kap-e egy újabb folytatást, vagy sem.
Vágólapra másolva!

Az új Szívek szállodája, a Gilmore Girls: A Year in the Life vége finoman szólva sem elégített ki minden rajongót, hiába is szánta abszolút befejezésnek az alkotó, Amy Sherman-Palladino.

Azóta is keringenek a pro és kontra pletykák, iparági infók arról, hogy kap-e a kedvelt széria újabb folytatást, a reményeket viszont a napokban letörte Rory alakítója, Alexis Bledel, aki azt mondta, nem hallott semmit a továbbiakról, semmilyen tárgyalás nem volt eddig.

Egy kép a Gilmore Girls: A Year in the Life-ból Forrás: Netflix

A Movie Pilot most viszont arra utaló jelet talált, hogy mégiscsak lesz folytatás, a latin-amerikai Netflix nem hivatalos, de amúgy megbízható oldala, a Mundo Netflix ugyanis a megújított sorozatok között listázta a Szívek szállodájá-t.

A Netflix közben hivatalosan is csepegtetett némi infót, a Twitter-oldalára kitett egy képet, amely szerint Rory gyereke az iskolai tudományos bemutatón keresi az apját, a vukijelmezbe bújt fickót – vagyis, ha lesz folytatás, az valószínűleg arra fog koncentrálni, hogy Rory miként válik be anyaként.