Folytatják-e valaha a Dr. Csontot?

Dr. Csont
Vágólapra másolva!
A Dr. Csont lehetséges folytatásáról beszélt a sorozat alkotója és a két főszereplő, előbbi lehetségesnek tartja, utóbbiak nem szívesen lennének benne.
Vágólapra másolva!

A Dr. Csont jelenleg a tizenkettedik, egyben utolsó évadjánál jár – az ütősnek ígérkező fináléról itt írtunk bővebben –, még ebben az évben véget érnek tehát Bones és Booth kalandjai. Elvileg.

Mostanában, a feltámasztások korában, az X-akták, A szökés, a Twin Peaks visszatérésekor nehéz azt mondani egy sikeres sorozatra, hogy végleg búcsúzik, erről kérdezték a Dr. Csont alkotóját és két főszereplőjét is az amerikai tévékritikusok szövetsége, a Television Critics' Association sajtóturnéján.

Dr. Csont - végleg vége? Forrás: FOX

A széria ötletgazdája, Hart Hanson szerint senki nem lehet dühös vagy meglepett amiatt, hogy a Dr. Csont véget ér, hiszen egy nagyon jó és hosszú időszakon vannak túl – ezzel együtt nem tart kizártnak egy folytatást, "ezek a dolgok mindig lehetségesek és nagyon vonzók", mondta.

Bones alakítója, Emily Deschanel tizenkét év után szeretne inkább egy kis pihenőt, a Booth-t megformáló David Boreanaz pedig arról beszélt, hogy a múlt helyett inkább a jövőbe néz, nem szereti az újraegyesüléseket sem, vagyis, ha rajta múlik, aligha lesz folytatás.