Ezek az első fotók A Dal 2017 díszletéről

2017.01.12. 10:12

Szombaton indul a Duna televízió dalválasztó show-jának újabb évada. A Dal 2017-ben ismét 30 dal vetélkedik a három élő válogatóműsorban, majd a két elődöntőben és a február 18-i fináléban.

Január 11-én, szerdán megkezdődtek a próbák az MTVA 1-es stúdiójában, a közmédia székházát pedig megszállták az énekesek, zenészek és zeneipari szakemberek. Elsőként Henderson Dávid léphetett a robotlámpákkal szegélyezett színpadra.

Forrás: MTVA

„Most még jobban izgulok, mint a próba előtt, mert nagyon tetszik a látvány és alig várom, hogy a stúdió megteljen emberekkel szombaton és igazi, élő stenk legyen. A díszlet és a technika is nagyon ott van, A Dal 2017 egy igazi csúcsprodukció lesz és nagyon örülök, hogy a részese lehetek. Bár a technikai lehetőségek adottak, mi mégis minimalista látványvilággal készülünk, a dalé lesz a főszerep" – mondta le Dávid a próba után.

a dal 2017Forrás: MTVA

Az idei évadra megújult díszlet, látvány és világítás várja a versenyzőket és a nézőket, és minden produkció más-más képi világgal jelenik meg a színpadon, ebben olyan egyedi technikai megoldások is segítenek, mint a direkt a műsor számára gyártott, forgótükrökkel felszerelt lámpapanel.

Az első élő válogató adás szombat este 19.30-kor kezdődik a Duna televízión.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK