Michael Jackson lányának hánynia kell apja megjelenítésétől

Joseph Fiennes mint Michael Jackson az Urban Myths c. tévés antológiában
Vágólapra másolva!
Michael Jackson lánya, Paris Jackson kiakadt az Urban Myths című sorozat miatt, amelynek egyik részében Joseph Fiennes játssza az apját.
Vágólapra másolva!

Mi is bemutattuk az Urban Myths előzetesét, egy olyan tévés antológiáét, amelyben négy, mára a városi folklór részévé vált sztorit elevenítenek fel – az egyik részben Elizabeth Taylor, Michael Jackson és Marlon Brando utazásának lehetünk tanúi, ők állítólag közös kocsival indultak el New Yorkból 2001. szeptember 11. után.

Azt már korábban többen bírálták, hogy Michael Jacksont egy fehér színész, Joseph Fiennes játssza, most a poplegenda lánya, Paris Jackson is kikelt apja képernyős megjelenítése ellen:

"Hihetetlenül meg vagyok bántva, és biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül egy csomó másik ember is, őszintén szólva hánynom kell tőle" – írta a Twitteren arra a kérdésre, hogy mit szól Michael Jackson figurájához az Urban Myths-ben.

A lány azt is mondta, az apja soha nem akarta volna, hogy egy fehér színész játssza el, miután roppant büszke volt a gyökereire. Joseph Fiennes egyébként így néz ki Michael Jacksonként:

Forrás: Sky Arts

A harcban a néhai énekes unokaöccse, Taj Jackson is támogatja Parist, ő ezt posztolta a Twitteren: "Sajnos a családomnak ezzel kell szembenéznie. Nincsenek szavak, amelyekkel le lehetne írni ezt az égbekiáltó tiszteletlenséget."