A 100 legjobb nő a tévéből: Willa Holland

2017.01.15. 12:53

A zöld íjász-ban kiderült, hogy Willa Hollandnak jól áll a szuperhőskosztüm is, de már korábban, A narancsvidék-ben és a Gossip Girl-ben is szerettük. Bár egyetlen filmjében sem láthattuk, mégis Steven Spielbergnek köszönhetjük, hogy egyáltalán ismerjük, láthatjuk a képernyőn – reméljük, még sokáig.

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez a 67. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Willa Holland, akit jelenleg A zöld íjász-ban láthatunk, ő játssza a címszereplő húgát, a Speedynek – a magyar fordításban Spurinak – becézett Theát. Annyi biztos, hogy igen jól mutat szuperhősként is:

Forrás: CW

A színésznő a szerepet a Flash-ben is megismételte két epizódban, de már korábban is láthattuk a Gossip Girl – A pletykafészek-ben, ott ő alakította az Agnes Andrews nevű visszatérő szereplőt.

Első szerepét 2001-ben, tízévesen kapta az Ordinary Madness című filmben, de utána jött egy négy-öt éves szünet, a szakma inkább csak A narancsvidék-kel ismerte meg a nevét, ott 22 epizódban játszotta Kaitlin Coopert.

A narancsvidékbenForrás: Fox

A Gossip Girl-be 2008-ban került be, utána olyan filmekben tűnt fel, mint a Légió, a Szalmakutyák, a Tigrisszemek. Tavaly benne volt a Pacific Standard Time-ban is, de jelenleg A zöld íjász-on kívül nincs más projektje, csupán egy videojátékhoz kölcsönzi még a hangját a közeljövőben. 

Már hétéves korában modellkedett, színészkedett, amihez Steven Spielbergnek is volt némi köze, ő bátorította Holland nevelőapját, a szintén rendező Brian De Palmát, hogy a lánynak ki kéne próbálnia magát kamera előtt. 

A tavalyi San Diego Comic CononForrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Az édesapja egyébként Keith Holland operatőr, egy nővére és egy húga van, utóbbi a féltestvére. Pasijáról nem tudunk, a hollywoodi sztárok kavarásait számon tartó Who's Dated Who szerint jelenleg szingli, egyetlen megerősített kapcsolata Toby Hemingway-jel volt. Szóval lehet próbálkozni, mutatunk még pár képet, hogy meghozzuk a kedvét!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Monica Schipper
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mike Windle
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: AFP/2013 Getty Images/Gabriel Olsen

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK