Ewan McGregor megkapta élete legnehezebb melóját

Ewan McGregor
Vágólapra másolva!
Ewan McGregor a Fargo harmadik évadjáról mesélt, egy bizonyos szempontból rengeteg gondja van a főszereppel.
Vágólapra másolva!

Még csak a múlt héten kezdték a Fargo harmadik szezonjának forgatását, az amerikai tévékritikusok szövetsége, a Television Critics Association jelenleg zajló sajtóturnéján azonban már bemutatták az első részletet, és az alkotók, szereplők is beszéltek a folytatásról.

Miután antologikus sorozatról van szó, minden évadban más történetet mesélnek el, és mások a szereplők is, most Ewan McGregor játssza a főszerepet – sőt mindjárt kettőt, hiszen egy ikerpárt alakít.

Ewan McGregor egy ikerpárt játszik Forrás: AFP

"Van benne tapasztalatom, hogy önmagammal játsszak" – viccelődött a színész, miután a 2015-ös Last Days in the Desert-ben Jézust és a sátánt is ő alakította. A Fargó-ra jellemző középnyugati akcentust azonban minden eddiginél nehezebben sajátíotta el, pedig már holland akcentussal is játszott, amit szintén nem volt könnyű megtanulnia – ráadásul más-más beszédmodort kellett kialakítania a két fivér számára.

A sorozat alkotója, Noah Hawley közben arról beszélt, hogy az új etap 2010-ben fog játszódni, az okostelefonok és a közösségi média viszont annyira távol állnak a történet velejétől, hogy a szereplők maximum rácsodálkoznak ezekre. A harmadik kiadás várhatóan valamikor áprilisban érkezik az FX-re.