Istenes Bence: Balázs flegma, felkészületlen

való világ 8 powered by big brother istenes bence
Vágólapra másolva!
Istenes Bence megunta, hogy állandóan összehasonlítják Sebestyén Balázzsal, szerinte teljesen más a stílusuk.
Vágólapra másolva!

Istenes Bence a Facebookon egy élő videóban beszélt kollégájáról, Sebestyén Balázsról is, a Bors szerint ezt mondta róla: "Ő ilyen laza, lezser, nem annyira készülök, flegma vagyok, beszólogatok... én meg görkorival berobbanok, más a stílus, más a hangulat."

A műsorvezető később finomított a lapnak: "Hát, neki van egy sajátos hozzáállása, nem tudnám egy szóval megfogalmazni. Valószínűleg csak azt akartam ezzel a videóban hangsúlyozni, hogy

teljesen más karakterek vagyunk.

Elkezdtek minket összehasonlítani, pedig teljesen más a stílusunk, és ez nemcsak egy szakmabelinek, de egy néző számára is feltűnő. Ezt próbáltam meg kifejteni a videóban, de nem tudom, milyen szavakat használtam, most is nehéz megfogalmazni."

Unja az összehasonlítást Fotó: Polyák Attila - Origo

"Stohllal lehet ezt jól példázni: Stohl András és Sebestyén Balázs is egyaránt jó és vicces műsorvezető, mégsem hasonlították őket össze, amikor egyszerre vezették a VV-t. Minket Balázzsal valószínűleg azért vetettek össze, mert hasonlóan indult a karrierünk, és a külsőségekben jobban egyezünk, nagyjából azonos a magasságuk, a hajunk, ilyenek" – tette hozzá.

A Bors kereste Balázst is, de ő nem kívánt semmit hozzáfűzni Istenes véleményéhez.