Muri Enikő, Radics Gigi és Tóth Gabi újra próbálkozik A Dalban

Radics Gigi manapság
Vágólapra másolva!
A szombati, január 21-i második válogatóban újabb tíz dal mutatkozik be A Dal 2017-ben.
Vágólapra másolva!

A színpadra lépő előadók közül Fedor Kyra a korábbi években vokalistaként számos produkcióban működött közre A Dalban. Énekesként megmérette már magát az elmúlt években a most szombaton ismét látható és hallható Muri Enikő, Radics Gigi, Tóth Gabi és Berkes Olivér is.

Radics Gigi újra próbálkozik Forrás: Fb / Radics Gigi

Fedor Kyra dalának címe Got to Be A Day, Muri Enikő a Jerichót énekli, Pál Benjamin a Father's Eyest adja elő, Pápai Joci az Origót, Radics Gigi a See It Through című számot, Sapszon Orsi a Hunyd le a szemedet, a Soulwave a Kalandorral versenyez, a The Couple a Vége van című szerzeménnyel, Totova (Tóth Gabi) a Hosszú időkkel, a Zävodi + Berkes Olivér produkció pedig a #háttérzajjal indul a versenyen. Ezúttal is hatan jutnak az elődöntőbe - közölte A Dal Produkció hétfőn az MTI-vel.

A Dal 2017 hat héten át tartó versenyében idén is harminc produkció küzd a végső győzelemért.

A múlt szombati első válogatóból a Leander Kills, a Roma Soul, Singh Viki, a Spoon 21, Henderson Dávid és Benji jutott tovább.

Benji már szerepelt szombat este Forrás: Médiaklikk

A döntő február 18-án lesz, ekkor dől el melyik előadó és dal képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 9. és 13. között Kijevben. A verseny zsűrijében Zséda, Frenreisz Károly, Both Miklós és Molnár Ferenc Caramel foglal helyet, a közönség ötödik zsűritagként szavazhat.