Tíz új rész érkezik a Will és Grace-ből

2017.01.19. 17:36

Amit már októberben rebesgettek, most végre eldőlt: az NBC hivatalosan is bejelentette, hogy tíz epizódot rendelt be a Will és Grace című, eredetileg 1998 és 2006 között futott sitcom folytatásaként.

A limitált részes új sorozatban újra láthatjuk Emmy-díjas kedvenceinket, azaz Eric McCormacket, Debra Messinget, Sean Hayest és Megan Mullallyt, ahogy a széria alkotói, Max Mutchnick és David Kohan is visszatérnek.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az NBC történetének egyik legszellemesebb, legokosabb és legmeghatározóbb vígjátéksorozata visszatér. Ez a melegjogoktól kezdve a társadalmi és politikai kommentárokon át a popkultúráig sok mindenben áttörést hozó széria ráadásul ismét oda tér vissza, ahova tartozik" – örvendezett Robert Greenblatt, az NBC szórakoztatásért felelős elnöke.

Az NBC egyébként az alkotókkal és a szereplőkkel már múlt szeptember óta tárgyal, amikor azok összejöttek és leforgattak egy tízperces meglepetésepizódot az elnökválasztáshoz kapcsolódva (lásd fent).

„Már akkor elkezdtünk beszélni a dologról Mutchnickkal és Kohannel, amikor szeptemberben titokban újra összejöttek forgatni, és a tény, hogy mind a négy főszereplő visszatér a produkcióba, garantálja ugyanazt a szórakoztató élményt, amit korábban nyolc évad közel 200 epizódján át szolgáltattak" – mondta Jennifer Salke, egy másik NBC-főnök. „Dave és én odáig vagyunk a lehetőségtől, hogy megírhatjuk, mit gondol Will, Grace, Jack és Karen 2017-ben" – tette hozzá Mutchnick. Náluk jobban valószínűleg csak a rajongók várják a dolgot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK