Kevesebb lesz az erőszak a The Walking Deadben

The Walking Dead, Negan
Vágólapra másolva!
A sok negatív visszajelzést figyelembe véve, ami a hetedik évad brutális és gyomorforgató premierepizódjával kapcsolatban még októberben érkezett, az alkotók változtatnak a hozzáállásukon a szezon még hátralévő, most forgó részeiben.
Vágólapra másolva!

Gale Anne Hurd executive producer egy szakmai kerekasztal-beszélgetésen mesélt a produkció döntéséről. „A visszajelzések hatására átgondoltuk és

amiket jelenleg forgatunk, és az évad folyamán a későbbiekben kerülnek adásba" – mondta.

A továbbiakban erősen odafigyelünk majd, hogy ne lépjük át a határokat" – tette hozzá. A beszélgetésen elhangzott az is, hogy készítőként alábecsülték, mennyire törődnek a rajongók a sorozattal, de a premierepizód kapcsán érkező extrém reakciók megerősítették őket abban, hogy nagyon is.

Forrás: AMC

Mint arról korábban többször is írtunk, a hatodik évad fináléja egy olyan cliffhangerrel zárult, amelyben belengették, hogy az újonnan felbukkanó főgonosz, Negan valakit meg fog ölni szögesdrótba bugyolált baseballütőjével.

Hogy kit, az csak az új évad első részében derült ki: a széria nem is egy, hanem két hőse borzalmas körülmények között lelte halálát, amit az alkotók olyan kendőzetlenül ábrázoltak, ami sokaknál kiverte a biztosítékot – a rajongókon kívül az olyan társaságok is háborogtak, mint például az amerikai szülők konzervatív médiafigyelő szervezete.