Meghalt Miguel Ferrer, a Twin Peaks sztárja

Miguel Ferrer Twin Peaks
Vágólapra másolva!
Meghalt Miguel Ferrer amerikai színész, az NCIS: Los Angeles és a Twin Peaks egyik sztárja – jelentette helyi idő szerint csütörtökön a CBS amerikai hírtelevízió.
Vágólapra másolva!

A 61 éves színész rákban halt meg Los Angeles-i otthonában.

Gégerákban halt meg

Miguel Ferrer Santa Monicában született, az Oscar-díjas José Ferrer és Rosemary Clooney énekes-színésznő gyermekeként. Miguel Ferrer George Clooney egyik unokatestvére volt. "Ma hatalmas változásokat jegyeznek majd a történelemkönyvek, s sokaknak talán fel sem tűnik, hogy ugyanezen a napon Miguel Ferrert legyőzte a gégerák.

– tudatta közleményében George Clooney.

R. Scott Gemmill, a NCIS: Los Angeles producere szerint Ferrert hatalmas tehetséggel, megveszekedett humorral és hatalmas szívvel áldotta meg az ég, és átütő teljesítményt nyújtott a vásznon.

Forrás: WireImage/2014 Francois G. Durand/Francois G. Durand

Az új Twin Peaksben még láthatják a nézők

Miguel Ferrer színészi pályafutása az 1980-as években kezdődött, számos sorozatban játszott epizódszerepeket.

Az áttörést David Lynch tévésorozata, a Twin Peaks hozta meg számára, amelyben Albert Rosenfield FBI-ügynököt alakította.

Szerepelt az 1992-ben készült, Twin Peaks – Tűz, jöjj velem! című filmben is, és fel fog tűnni a sorozat új epizódjaiban is, amelyeket tavasszal mutatnak be Amerikában.

Miguel Ferrer több mint 40 filmben játszott, köztük a Robotzsaru-ban, a Vasember 3-ban és a Traffic-ben is. Mielőtt színésznek állt, Ferrer sikeres stúdiózenész volt, több együttesben dobolt, és turnézott is édesanyjával és Bing Crosbyval.