Átok ül a tévés párokon

aranyélet premier hbo
Vágólapra másolva!
A tévésztárok mintha még sosem hallottak volna a „házinyúlra nem lövünk!” szabályáról. Van, hogy a közös munka miatt a valóságban is szikrázik a levegő a felek között, ám ezek a szerelmek nem sok esetben bizonyulnak tartósnak.
Vágólapra másolva!

Nina Dobrev és Ian Somerhalder

A Vámpírnaplók szerelmespárjának szakítása 2013 májusában teljesen taccsra tette a rajongókat, akik előtte több mint három évig odáig voltak az örömtől, hogy kedvenceik a valóságban is egymáséi lettek.

A közeli viszony megmaradt – Dobrev és Somerhalder a 2014-es People’s Choice Awardson Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Öröm az ürömben, hogy Elena és Damon megformálói a szétválás után is közeli barátságban maradtak, ami az után is tart, hogy Somerhalder 2015-ben feleségül vett egy másik színésznőt, Nikki Reedet. A színész egyébként Dobrev előtt már együtt volt egy másik partnernőjével is: Maggie Grace-szel, akivel a Lost – Eltűntek-ben játszottak együtt. A 2006–2007-ben lezajlott röpke románcról Testvérek voltak, szeretők lettek című összeállításunkban írtunk részletesebben.

Katie Holmes és Joshua Jackson

Somerhalderhez és Grace-hez hasonlóan a Dawson és a haverok sztárjai is csak rövid ideig alkottak egy párt. Katie Holmes és Joshua Jackson 1998-ban, a sorozat első évadában jöttek össze, amikor mindketten még csak húszévesek voltak, és a színésznő azóta is úgy hivatkozik a színészre, mint első szerelmére.

A szerelmesek a sorozatban Forrás: The WB

Hogy azóta mi történt Holmesszal, azt mindenki tudja: összejött Tom Cruise-zal, gyermeket szült neki, 2006-ban hozzá is ment feleségül, majd 2012-ben elváltak. Mindez olyan régi történet, hogy a közös kislány, Suri már jócskán elmúlt tízéves. Sajnos Jackson sem maradt együtt azzal a szerelmével, akibe partnernője után szeretett bele: ő és Diane Kruger német színésznő tavaly nyáron tíz év után szakítottak.

Jennifer Garner és Scott Foley

A Felicity című sorozat sztárjai is 1998-ban ismerkedtek össze, ám ők két évvel később az oltárig is eljutottak. Házasságuk azonban sajnos csak két és fél évig tartott. Garner viszont nem tanult az esetből, és hamarosan összejött egy másik partnerével, az Alias-beli Michael Vartannal – hogy aztán ismét szakítás legyen a kapcsolat vége.

Forrás: Lee Celano / AFP

Rögtön ezután azonban úgy tűnt, a színésznő megtalálta élete párját, Ben Affleck személyében, akivel 2005-ben házasodtak össze, és három közös gyermekük is született. Házasságuk egészen addig tökéletesnek tűnt, amíg 2015 nyarán bombaként nem robbant a hír, hogy vége a kapcsolatuknak. A válásra hivatalosan még nem került sor, és a gyerekek miatt szoros viszonyban maradtak, de nem úgy tűnik, hogy vissza lehetne csinálni a dolgot. Garner mindenesetre

elgondolkozhatna rajta, hogy ne kezdjen többé kollégákkal...

Blake Lively és Penn Badgley

A Gossip Girl – A pletykafészek-ben is annyi volt a kavarás és a szerelmi ügy, hogy az óhatatlanul is átszivárgott a való életbe. Lively és Badgley a sorozat hat évada alatt, azaz 2007 és 2012 között végig szeretőket játszottak, szerelmük azonban a valóságban hamarabb lezárult: 2010-ben a szakítás mellett döntöttek.

Forrás: Bryan Bedder / Getty Images North America / AFP

Az élet azóta őket igazolta – a színésznő esetében mindenképp, hiszen ő 2012-ben hozzáment Ryan Reynoldshoz (akivel szintén közös munka, a Zöld Lámpás forgatása során szerettek egymásba), és azóta már két kislánnyal is megajándékozta: James 2014 decemberében, Ines 2016 szeptemberében született.

A folytatásért lapozzon!