Szörnyű körülmények közt él Antal Imre egykori társa

Antal Imre
Antal Imre (Fotó: Máté Krisztián)
Vágólapra másolva!
Jenei József 43 évig volt Antal Imre mellett, élete utolsó szakaszában ápolta, de korábban is kellett vigyáznia rá, sokan akarták átverni, kihasználni. A tévés társa ma egyedül, rossz körülmények közt él, erről mesélt a Mokkában.
Vágólapra másolva!

A 2008-ban elhunyt Antal Imréről nemrégiben a Story Extrában mesélt társa, Jenei József, felidézte, hogy mikor csúszott ki a talaj a tévés lába alól, mi volt élete nagy tragédiája, és hogy vitte bele egy rossz társaság az italozásba – a cikket itt találja.

Jenei ma reggel a Mokkában is mesélt Antal Imréről, mint mondta, halála óta nincs olyan nap, hogy ne gondolna egykori barátjára. "Mindig mindenről eszembe jut, nem lehet kikapcsolni az ember agyát. Gyakran civakodtunk, mint a gyerekek, elég sokat, de nem voltak ezek komolyak. Ha azt mondta, hogy jobbra menj, én azt mondtam, hogy balra megyünk" – mesélte.

Forrás: Máté Krisztián

Az utolsó időszakban ő látta el, de korábban is sokat segített, meg kellett védenie azoktól, akik a pénzére hajtottak. "Volt egy hölgy, aki kinevezte magát Antal Imre asszisztensének, nem is tudtam, ki az. Volt olyan barátja, aki azt mondta, hogy kétmillió forint havidíjat ad, csináljanak eltartási szerződést. Mondtam neki a telefonban, hogy itt valami nem stimmel, rögtön indultam autóval, felmentem a lakásába, és mondtam neki, hogy erről szó sem lehet, ki fogják rakni az utcára. Vigyázni kellett nagyon rá."

Mint mesélte, elárverezték a házat, ahol évekig együtt éltek. "Kiköltöztettek egy dohos, vizes, áporodott szagú házba, ahova esik be az eső. Rések vannak a falon, és egy méter magasságig minden penészes. A bútorok mind elrohadtak, szörnyű körülmények közt élek, de erről nem érdemes beszélni." Antal Imre ingóságait az eltartó örökölte, társa pedig a jogdíjakat, de azt mondja, nyolc év alatt húszezer forintot kapott, minden segítségnek örülne.