Még nem hallott, bizarr sztorit mesélt apjáról Zámbó Krisztián

Zámbó fivérek
Vágólapra másolva!
A Fem3 Caféban nosztalgiázott egy sort Zámbó Jimmy két fia. Az X-Faktorban is látott Krisztián egy fingós történetet is megosztott a tévézőkkel az énekes születésnapja kapcsán.
Vágólapra másolva!

59 éves lenne Zámbó Jimmy, ennek apropóján adomázott egy sort két fia a TV2 csoport csatornáján. „Apu kedves, konzervatív ember volt. Egy vidéki lovardában voltunk, ült a földön, és pukizott egyet. Egy porfelhő jött fel, én nagyon nevettem, apám meg rám nézett csodálkozó fejjel" – mesélte Krisztián. Ezen aztán jót mulatott mindenki a stúdióban, az egyik műsorvezető meg is jegyezte, hogy azért jók ezek a sztorik, mert van mibe kapaszkodni.

Zámbó fivérek Forrás: Fem3

A beszélgetés utána komolyabb mederben folyt tovább, kiderült, hogy az idő sok mindent meggyógyít, a fiúk fel tudták dolgozni apjuk halálát, megvan a saját életük. Adrián (a képen balról) már 21 éves, szerinte épp most lenne nagy szüksége az apjára, de helyette a testvérei segítik.

„Sok mindenki él hasonló fájdalmakkal. Annyiban más a miénk, hogy a mi életünk nem volt átlagos, ahogy apánk sem, és a halála sem" – vélekedett Zámbó Krisztián.