Egyetlen sorozat 18 szerepében lesz látható a színésznő

Golden Globe 2017, Sarah Paulson
Vágólapra másolva!
Egészen bizarrnak ígérkezik az Amerikai Horror Story egyik közelgő évada, amelyben az alkotók az első és a harmadik szezon, azaz A gyilkos ház és a Boszorkányok világát keresztezik. Ryan Murphy ötletgazda most további izgalmakat árult el a dologról.
Vágólapra másolva!

„Az első évad egyik karaktere lesz az, aki betör ebbe az univerzumba, amit a Boszorkányok végén hagytunk el, és ami egy afféle férfi-női boszorkányakadémia. Azután az összes karakter kapcsolatba kerül egymással, ami egy kicsit trükkös lesz, mert egyesek közülük az első, mások pedig a harmadik szezonból származnak.

mondta az alkotó egy interjúban.

Forrás: FX

Murphy tavaly állt elő az Amerikai Horror Story első és harmadik évadát vegyítő crossover ötletével, azt is rögtön hozzátette azonban, hogy ez nem mostanában fog megvalósulni. „Készülünk egy szezonra, ami A gyilkos ház és a Boszorkányok crossovere lesz, és

de az biztos, hogy még nem ez lesz a sorozat következő évada" – mondta akkor.

Forrás: FX

Azóta az FX csatorna további két évadra, egészen 2019-ig meghosszabbította az antológiaszériát, a következő, hetedik szezon pedig idén szeptemberben debütál majd. Annyi bizonyos, hogy a hetedik évad a modern időkben fog játszódni, de azt még John Landgraf, a tévé vezérigazgatója sem tudta megmondani, miről szólhat a nyolcadik és a kilencedik szezon, így talán azok közül az egyik lehet majd a crossover.

Sarah Paulson és Ryan Murphy tavaly decemberben a Critics' Choice Awardson Forrás: Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

A munkamániás Ryan Murphytől egyébként a következő években olyan további antológiasorozatok is érkeznek, mint a legendás hollywoodi viszálykodásokról szóló, márciusban bemutatkozó Feud vagy az American Crime Story, amelynek második évada a Katrina hurrikán áldozatairól szól (és legkorábban 2018-ban lesz látható), harmadik szezonja Gianni Versace meggyilkolását mutatja be, a későbbiekben pedig Bill Clinton szexbotrányával is foglalkoznak majd.