Senki ne szóljon be a Trónok harca sztárja gyerekeinek!

Jason Momoa
Vágólapra másolva!
Jason Momoa esetében a zord külső érzelmes belsőt takar. A színészt nemcsak izmaiért és szerepeiért kedvelhetjük, hanem azért a feltételek nélküli szeretetért is, amit családja iránt érez. A szívmelengető Instagram-fotók után a sztár most szavakkal is vallott a témáról.
Vágólapra másolva!

A 37 éves színész 2007 novembere óta a 49 éves Lisa Bonet férje, akivel két gyermekük is van, a 9 éves Lola és a 8 éves Nakoa-Wolf.

Proud papa. @zozobear121 missing mama bear. But finally with my babies Summer is going to be epic PapaSauvage and da rascals

Jason Momoa (@prideofgypsies) által közzétett fénykép,

és ha bárki szarakszik velük, akkor... nos, szerintem mindenki tudja, mire gondolok. Tényleg nem törődöm saját magammal, egyszerűen mindig csak a papájuk akarok maradni. Ők nem ismerik a másik oldalamat, és ez tetszik. Élvezem, hogy még mindig én vagyok nekik a medvepapa" – nyilatkozta Momoa.

A színésznek van egy mostohagyereke is, hiszen Bonet-nak volt férjétől, Lenny Kravitztól is született egy lánya, a szintén színész Zoë Kravitz, de ő már felnőtt, így nem szorul rá Momoa apai védelmére.

Érdemes egyébként rendszeresen monitorozni a sztár Instagram-oldalát, hiszen rendszeresen rak ki családi fotókat – a fentiek is onnan származnak.