Egykori Barátok közt-szereplő tér vissza a képernyőre

Szabó Kitti
Image: 73163283, Szabó Kitti, a Barátok közt című sorozat (RTL Klub) szereplője. /műterem/stúdió/ Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Vágólapra másolva!
Tavasszal folytatódik az RTLII családi főzőműsora, a Hagyjál főzni, idén azonban nemcsak családtagok, párok is jelentkezhetnek a műsorba.
Vágólapra másolva!

Az RTLII főzőműsorába még mindig lehet jelentkezni, jelenleg is tart a Hagyjál főzni! castingja. A második évadot is Istenes Bencére bízta a csatorna, és továbbra is Vajda Pierre ételkritikus értékeli a fogásokat, egy újítás azonban lesz a folytatásban: párok is jelentkezhetnek a versenybe.

A versenyzők próbafőzés után mehetnek adásba, a csatorna közzétett egy videót, feltűnik néhány jelentkező, akik kísérleteznek a konyhában. Próbálkozik például egy anya, aki hastáncos szettben irányítja a lányát, de feltűnik a Barátok közt egykori szereplője, Szabó Kitti is, aki Lindát, Bartha Zsolt lányát alakította a sorozatban, ő az édesapjával ment el a castingra.