Újra szerelmes a Vámpírnaplók szépsége?

Glen Powell, Nina Dobrev, Golden Globe after 2016
Powell és Dobrev egy tavalyi Golden Globe-afterpartin
Vágólapra másolva!
Nina Dobrev és a szintén színész Glen Powell már régóta barátok, de a bulvármédia gyanakszik, hogy egy ideje több van köztük. Miközben a sztárok szóvivői továbbra is azt hangsúlyozzák, hogy csak jóban vannak, több forrás is elárulta: valójában randiznak.
Vágólapra másolva!

„Közös a baráti társaságuk, de

Glen nagyon kedveli Ninát. Abszolút az esete. Már a családjuknak is bemutatták a másikat. Glen nagyon családszerető fickó, és ez igazán bejön Ninának" – mondta egy névtelen informátor az E! Newsnak.

Powell és Dobrev egy tavalyi Golden Globe-afterpartin Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

A lap szerint pedig a további bizonyítékokat a közösségi médiás felületeken kell keresnünk. Nem elég ugyanis, hogy rendszeresen részt vesznek egymás premierjein és közösen mennek a díjkiosztó gálákra, még az újévet is együtt köszöntötték, sőt Dobrev Kaliforniai álom-tematikájú szülinapján Powell segített neki rekonstruálni a film legromantikusabb és legjellegzetesebb mozdulatát.

Nailed it #LALALAND

Nina Dobrev (@ninadobrev) által közzétett fénykép,

„Az összes barátjuk szerint csodás, hogy együtt vannak.

– osztotta meg a bennfentes információt egy forrás a már említett bulvársite-tal.

A Vámpírnaplók szépsége korábban sokáig sorozatbeli kollégájával, Ian Somerhalderrel járt, legutóbb pedig egy másik színésszel, Austin Stowell-lel volt együtt. Glen Powell egyébként a The Expendables - A feláldozhatók 3-ból, a Pofázunk és végünk Miamiban című filmből és a Scream Queens: Gyilkos történetből lehet ismerős.