Matthew McConaughey lazán beugrott három kobra mellé

Matthew McConaughey
Vágólapra másolva!
Matthew McConaughey arról mesélt, hogy Thaiföldön járva szüksége volt egy kis adrenalinra, így bemászott három kobra mellé.
Vágólapra másolva!

Matthew McConaughey új filmjét, az Arany-at népszerűsítette Jimmy Kimmel show-jában, azt is elmesélte, hogy mennyit szedett fel a szerep kedvéért, majd – a videón nagyjából 2.25-nél – előkerült egy fénykép, amelyen a színész három kobrával néz farkasszemet:

A True Detective sztárja azt mondta, kellett neki az adrenalin, és abban a pillanatban jó ötletnek tűnt bemászni a kígyók mellé, amelyeket egyébként egy idomár felügyelt.

A színész mezítláb ugrott be az állatokhoz, és úgy mesélte, hogy odabent biztonságban érezte magát, csak amikor kijött, akkor látta meg a rengeteg heget az idomár karján és lábán – mint kiderült, ezek mind kígyómarástól származtak.

Matthew McConaughey Forrás: AFP/Theo Wargo/NBC

A színészt az Arany után egy nagyszabású Stephen King-adaptációban, A setét torony-ban fogjuk legközelebb látni, de korábban arról is beszélt már, hogy szívesen megismételné szerepét a True Detective-ben, ha a harmadik évad történetét úgy kanyarítanák.