A 100 legjobb nő a tévéből: Alexandra Breckenridge

'The Walking Dead' Season 6 Fan Premiere ACE SQUARE FORMAT
Alexandra Breckenridge attends AMC's 'The Walking Dead' Season 6 Fan Premiere Event 2015 at Madison Square Garden on October 9, 2015 in New York City.
Vágólapra másolva!
Alexandra Breckenridge-t legutóbb a The Walking Dead-ben láthattuk hosszabban, de egyébként 16 éves kora óta a képernyőn van, már a Dawson és a haverok-ban is megjelent egy epizódban. Azóta is rengeteg sorozatban vendégszerepelt, reméljük, hogy a jövőben minél több komolyabb munkát bíznak rá.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez a 68. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Alexandra Breckenridge,

rá többek között a The Walking Dead-ből emlékezhetünk: ő játszotta Jessie Andersont, akit aztán megettek a kóborlók, és Ricknek még a kezét is le kellett vágnia, mivel a nő annyira szorította Carlt, hogy az másként nem tudott volna elmenekülni.

Alexandra Breckenridge a The Walking Dead hatodik évadjának premierjén Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Breckenridge-nek a The Walking Dead-ben tizennégy epizód jutott, de korábban is voltak már komolyabb sorozatszerepei, láthattuk például az Amerikai Horror Story első és harmadik szezonjában, a Dirt – A hetilap-ban pedig a történet középpontjában álló bulvárlap egyik munkatársát játszotta.

A rövid életű The Ex List-nek mind a tizenhárom részében benne volt, de több epizódban láthattuk a True Blood – Inni és élni hagyni-ban, a Derült égből család-ban, a Mennyei tippek-ben is.

A 64. Emmy-gálán Forrás: AFP/2012 Getty Images/Frazer Harrison

Tizenhat éves kora óta szerepel egyébként filmekben, sorozatokban, elsőként egy 1998-as tévéfilmben, az Even the Losers-ben láthattuk. Két évvel később a Dawson és a haverok egyik epizódjában tűnt fel, majd jöttek a vendégszerepek az olyan szériákban, mint a Bűbájos boszorkák, a Buffy, a vámpírok réme, a Helyszínelők, a J.A.G. – Becsületbeli ügyek, a Médium.

2012-ben a Ted premierjén Forrás: AFP/2012 Getty Images/Frederic J. Brown

Szívesen kölcsönzi a hangját is különféle produkciókhoz, a Family Guy-ban például már 2005 óta hallhatjuk különböző szerepekben. Emellett fotózik is, kiállítása is volt már, számára a színészet mellett ez az önkifejezés másik eszköze.

2015-ben hozzáment Casey Hooper zenészhez, tavaly egy közös gyermekük is született – ez azonban ne vegye el a kedvét a nézelődéstől, mutatunk még pár képet a szép színésznőről.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: AFP/2012 Getty Images/Allen Berezovsky
Forrás: AFP/2012 Getty Images/Kevork Djansezian
Forrás: AFP/2012 Getty Images/Frazer Harrison
Forrás: AFP/2011 Getty Images/Frazer Harrison
Forrás: AFP/2010 Getty Images/Jason Merritt