Férje gyönyörű péniszéről mesél gyermekeinek a színésznő

Thandie Newton, Nico Newton, Ripley Newton, Ol Parker
Vágólapra másolva!
Thandie Newton elég laza anyukának tűnik. Legutóbb arról beszélt, hogy a Westworld című sorozat munkamegbeszélésén lazán megszoptatta gyermekét, miközben az alkotókkal skype-olt. Most érdekes szexuális felvilágosítási módszeréről számolt be.
Vágólapra másolva!

A 44 éves angol színésznővel a Net-a-Porter heti digitális magazinja, a The Edit készített interjút, amiben Newton egészen őszintén vallott szexről, szerelemről, rasszizmusról és minden másról.

A sztár 1998 óta Ol Parker forgatókönyvíró-rendező felesége, és három közös gyermekük is van: Ripley 16, Nico 12, Booker pedig kétéves, szóval Newtonnak eddig már kétszer is át kellett esnie a szexuális felvilágosításon.

Forrás: Hasse Nielsen / The Edit

„Azt mondtam nekik:

és ez a két csodálatos szerv egyesül... Pár nappal később Ripley úgy jött haza a suliból, hogy »anyu, azt hiszem, Don rosszul tudja, mert azt mondta, az a szex, amikor egy férfi megkeményíti a kukacát, aztán megüti vele a nőt«. Szóval tiszta szerencse, hogy tőlem már korábban megtudta az igazságot” – mesélte a sztár.

Kevésbé vicces téma, hogy

Newtont szexuálisan bántalmazták, és úgy döntött, erről is beszámol a gyerekeinek.

„Azt mondtam nekik, hogy amikor első alkalommal szexuális élményben volt részem, az erőszak volt. Erre az én 12 éves lányom azt válaszolta, hogy

– mondta a színésznő.