Íme az első fotók A Grace klinika sztárjának újszülöttjéről!

Katherine Heigl
Vágólapra másolva!
Katherine Heigl sokáig titkolta még a tényt is, hogy megszületett harmadik, de első vér szerinti gyermeke. A kis Joshuát most már azonban címlapon is láthatjuk.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban írtunk, a 38 éves sztár és countryénekes férje, Josh Kelley januárra várták a kis jövevényt, aki azonban már múlt december 20-án megérkezett – a Joshua Bishop Kelley Jr. nevű kisfiú világra jövetele viszont csak január közepén derült ki.

Forrás: People

A babának két nővére is van: a 8 éves, koreai Naleigh-t és a négy és féléves afroamerikai Adalaide-et a szülők örökbe fogadták.

Habár Heigl rendszeresen oszt meg családi fotókat Instagram-oldalán, egész eddig nem rakott ki fotót a legújabb gyermekről. Az elmúlt 24 óra alatt azonban, miután nyilvánosságra hozták az őt és a kis Joshuát szerepeltető People-borítót, több babafotót, sőt egy videót is kirakott (utóbbit szintén a People forgatta a színésznővel).

Napjainkban megszokott, hogy a hírességek közösségi médiás felületeiken osztják meg először újszülött gyermekeik fotóját, de még mindig tartja magát az elsősorban a People magazin által táplált hagyomány, miszerint elképesztő összegeket fizetnek, ha egy sztármama náluk mutatja meg először a kicsit. Erről korábban itt és itt írtunk részletesebben.