72 éves a leghíresebb tévés bajusz tulajdonosa

Magnum, Tom Selleck
Vágólapra másolva!
Ma ünnepli születésnapját Tom Selleck.
Vágólapra másolva!

Ma 72 éves Thomas William Selleck amerikai színész, producer, akit a legtöbben még Thomas Magnum karakteréhez kötnek – a sorozat itthon is népszerű volt egykor. Frissebb tévés munkái közül fontos a Zsaruvér (145 epizód), a Las Vegas (19 rész) és a Jogi játszmák, korábban pedig láthatták a Jóbarátok, a The Closer nézői.

Egykor Forrás: Universal Television / Collection Christophel
És mostanság Forrás: AFP/2014 Getty Images/Mark Sagliocco

A nagy siker azonban a Magnum volt: a fickót nemcsak amiatt irigyeltük annak idején, hogy soha nem kellett havat lapátolnia, de azért is, mert egy barátja jóvoltából luxusvillában lakott, és a legmenőbb sportkocsival járt – ugyanakkor nem dolgozta halálra magát, csupán néha egy kis lövöldözést kellett elviselnie.

A Variety értesülései szerint lehet egy spin-offja a nagy klasszikusnak: Magnum lányáé lenne a főszerep egy tervezett sorozatban. A sztori szerint Lily „Tommy” Magnum visszatérne szülőföldjére, Hawaiira, hogy ott apja örökébe lépjen, és folytassa magánnyomozói munkáját.

A sorozat ugyanabban a vicces és akciódús szellemben folytatódna, mint amilyennek az eredeti, 1980 és 1988 között futott Magnumot szerettük, ám ezúttal több lenne benne a nemzetközi bűnügyi szál és a modern kémkedés.

A színészt és az eredeti sorozatot itt méltattuk hosszabban.