Sármos plébános és bögyös kocsmárosnő az új magyar sorozatban

A mi kis falunk
Vágólapra másolva!
Csuja Imre polgármestert, Reviczky Gábor állatorvost, Lengyel Tamás fociedzőt, Szabó Győző pedig rendőrt alakít az RTL Klub új sorozatában, ami csütörtök este lesz először képernyőn. A mi kis falunk egy fiktív faluban, Pajkaszegen játszódik, ismerje meg a lakosságot a rajt előtt!
Vágólapra másolva!

A fiktív falut Pajkaszegnek hívják, lakói közt pedig tipikusnak mondott vidéki karaktereket találunk: ügyeskedő polgármestert és kultúrharcos asszisztensét, szexi kocsmárost, playboy fociedzőt, de van orvos, pap, tanárnő és rendőr is a csapatban. Február másodikán lesz először képernyőn A mi kis falunk, ismerje meg a lakosokat:

Kati – Udvaros Dorottya

Forrás: Nanasi Pal

A nyugdíjas tanítónő szerepét Udvaros Dorottyára bízta az RTL Klub, Kati az egyik legkarakánabb lakosa a falunak. Szinte mindenki ismeri és szereti, de egyúttal tartanak is tőle, mert mindenkinek kiosztja a feladatát, és aki jót akar, nem mond ellent neki. Mindig igaza van, nem tűr ellentmondást. Ő a polgármester testvére, és bemutatkozó oldala szerint egyben erkölcsi iránytűje. Egy szem fia a mindene, elmondása szerint Laci tőle örökölte az ambícióit, de az eszét sajnos az apjától.

Károly – Csuja Imre

Forrás: Nanasi Pal

A folyton ügyeskedő polgármester Károly, akinél – rögtön saját érdekei után – a falu az első. A templom építésére kapott állami pénzből egy nagy halastavat hoztak létre, ennek partján tölti szinte minden idejét. Napi ügyeit, teendőit szereti jobbkezére, Erikára hagyni, és nem egyszer ő húzza ki a szorult helyzetekből: például, amikor az egyház képviselői megérkeznek megnézni a templomot. Hirtelen jött ötleteit szereti mással megcsináltatni, két embertől tart a faluban: nővérétől, Katitól és a kocsmárosnőtől, Tecától, akinek talán még nála is nagyobb hatalma van.

Erika – Lovas Rozi

Forrás: Nanasi Pal

Ambiciózus, fáradhatatlan és csökönyös – ez a három szó jellemzi leginkább Erikát, a polgármester jobbkezét, a falu kultúrharcosát. Nincs olyan feladat, amiből ne venné ki a részét, félresikerült ötleteit gyakran próbálja ráerőltetni a környezetére. Nagy riválisa a kocsmárosnő, akinek igyekszik borsot törni az orra alá, a legnagyobb vágya pedig, hogy párja, Gyuri végre megkérje a kezét. "Folyton intézkedik, fontoskodik, mindenkinél mindent jobban tud. Jobbá akarja tenni a környezetét, építő jellegű elképzelései vannak, de nem mindig úgy sülnek el a dolgok, ahogy szeretné. Sokszor kerül konfliktusba másokkal, de alapvetően egy nagyon pozitív, kedves figura, akit kedvelnek a falu lakói" – mesélte az Origónak szerepéről.

Lengyel Tamás edzőként bajusszal, melegítőben feszít, Reviczky Gábor pedig állatorvosként gyógyítja a lakosokat – lapozzon a második oldalra a folytatásért!