Sármos plébános és bögyös kocsmárosnő az új magyar sorozatban

2017.02.01. 08:34

Gyuri – Lengyel Tamás

Forrás: Nanasi Pal

"Ne gondolkozz, focizz!" – ordítja a gyerekeknek a falu edzője, Gyuri, akit Lengyel Tamás alakít. A falu ezermestere, aki azt hiszi magáról, hogy mindent meg tud oldani. Két nagy szerelme van: Erika és az autója – amit akkor is használ, ha csak pár métert kell arrébb mennie, még a szomszédba is azzal jár. A polgármester gyakran bíz rá feladatokat, mindenkivel jóban van, kivéve Stokival, a helyi rendőrrel.

Stoki – Szabó Győző

Forrás: Nanasi Pal

A falu rendjének fáradhatatlan őrzőjét Szabó Győző alakítja. A rendőr igyekszik minden gyanús elemre lecsapni, de tempóját lassítja, hogy nincs autója, így mindenhova biciklivel jár. Nem túl okos fickó, sőt, mondhatni gyenge szellemi képességekkel rendelkezik, de igyekszik mindent megoldani, megfejteni – ott is, ahol nem kéne. Sok dolga ugyan nincs Pajkaszegen, de mindig talál magának valami lelepleznivalót, túlbuzgósága páratlan.

Doktor – Reviczky Gábor

Forrás: Nanasi Pal

A falu állatorvosa, de Pajkaszegen nemcsak az állatokat, gazdáikat is ő kezeli. A Doktor mindenre tudja a megoldást, mindenkit meggyógyít, saját magát legtöbbször némi alkohollal vigasztalja. Nagy szívfájdalma, hogy egy szem fia papnak állt, de próbál megtenni mindent azért, hogy végre unokája szülessen - sokszor kínos helyzetbe is hozza fiát emiatt. A falu egyik legokosabb embere, felnéznek rá a többiek.

Nézze meg a bögyös kocsmárosnőt, és a helyi papot, akiért odavannak a hívők. Lapozzon!